vrijdag 17 juni 2016

Website 'gewoon vegan'

Wanneer je op visite gaat bij familie of vrienden die niet veganistisch zijn, kan het zijn dat je te horen krijgt: wat moet ik dan voor jou in huis halen? Of ze vragen of je zelf iets mee wilt nemen zodat je zeker weet dat er iets veganistisch op tafel komt te staan.

Niet-veganisten weten vaak niet wat een veganist wel en niet kan wilt eten. Ze vrezen dat ze op zoek moeten naar een dure biologische natuurwinkel in de buurt of dat ze uren in de keuken moeten staan om iets voor je in elkaar te flansen. Gelukkig merken ze vanzelf dat dat allemaal niet nodig is :) 


Een hele fijne website die daarbij helpt en die ik graag bij vrienden en familie onder de aandacht breng is Gewoon Vegan. Martine, die naast deze website ook het inspirerende receptenblog vegetus beheert, bespreekt hier allerlei vegan producten die ze (voornamelijk) in de supermarkt tegenkomt.

Het is een heel overzichtelijke website, met rechts een menu om op specifieke productgroepen te zoeken. Je zult versteld staan wat er allemaal aan vegan eten te vinden is in de supermarkten! Naast haar eigen mening over het product geeft ze ook een overzicht van de ingrediƫnten en waar je het kan kopen tegen welke prijs.

Scheelt ons een hoop uitzoekwerk ^_^



Geen opmerkingen:

Een reactie posten